top of page
ProTechnia elektrotechniek Eaton.jpg

Elektrotechniek

Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op drie basisprincipes: kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij zijn er trots op dat wij ons elke dag door deze principes laten leiden. Bij ProTechnia bieden wij al onze klanten alleen de beste service. Wij zorgen ervoor dat aan al jouw wensen wordt voldaan. Bekijk hier wat wij zoal te bieden hebben en wat wij vandaag nog voor jou kunnen betekenen.

Elektrotechniek

Wat is elektrotechniek en waarom is het belangrijk?

Onder het vakgebied elektrotechniek valt de bestudering, de toepassing van elektromagnetische velden en elektriciteit zowel in theorie als praktijk. Elektrotechniek is bijna overal aanwezig in ons dagelijks leven. Zowel in woningen als bedrijven, is veel verlichting, machines en apparaten aangesloten op het elektrisch netwerk, dat ze van stroom voorziet.

Zonder deze elektrische stroom kunnen installaties niet werken en wordt het woongenot van mensen ernstig beperkt. Wij zijn nodig om ervoor te zorgen dat netwerken worden aangelegd en meterkasten worden ingericht. Ook verhelpen wij storingen en onderhouden we de netwerken die zijn aangelegd.

 

Elektrotechniek, een vak apart

Elektrotechniek is een vak apart en wordt steeds vaker een belangrijke factor in het gehele bouwproces. Zowel de opdrachtgever als de overheid stellen steeds hogere eisen aan het installeren van elektrische installaties met betrekking tot veiligheid, automatisering, duurzaamheid, energiezuinigheid en dient bovendien zorgvuldig te worden uitgevoerd. U wilt niet alleen alle risico’s rondom elektriciteit uitsluiten, maar ook voorkomen dat uw installaties het niet meer doen. Daarom zijn wij er: als specialist in elektrotechniek weten we precies hoe we uw installatie veilig en betrouwbaar kunnen aanleggen. Zorgvuldigheid en veiligheid behoort tot onze standaardprocedure. Dat merkt u van A tot Z.

 

Onze Expertise

Dankzij onze totaalbenadering kunnen wij u alle mogelijke oplossingen op het gebied van elektrotechniek bieden. Waar nodig geven we u graag advies over aanvullende zaken, mogelijke oplossingen en de combinatie van meerdere systemen. Nog steeds staan kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en service voorop, ongeacht de complexiteit van uw elektrotechnische installaties. Onze kernwaarden, kennis en ervaring garanderen u jarenlang plezier van uw elektrotechnische installaties.

ProTechnia elektotechniek schakelkast bekabeling.jpg
bottom of page